2014. november 01. 12:39 - Narancs Karamell

Divatdiktátor lett Alföldi Róbertből

Nagy titkolózás övezte, hogy fest a decemberben debütáló Játékkészítő című darabban Alföldi Róbert (46), aki a divatdiktátor szerepét ölti majd magára.

A gyerekeknek és felnőtteknek szánt interaktív pop - musicalben Alföldi egy valaha dadogós kisfiút alakít, akit sokat csúfoltak, ezért elhatározta, teremt magának egy olyan világot, ahol ő is lehet valaki. Számítógépes játékokat tervezett és sikeres lett. Mire felnőtt, igazi diktátorrá vált. Ő diktálja a divatot, eldönti, ki lesz híres és ki nem.

Így néz ki majd Alföldi Róbert a Játékkészítő című darabban


- Tizenhét évi televíziós munkám során egyszer sem hozott össze a sors Robival, de folyamatosan figyeltem a munkásságát és ahogy megszületett a forgatókönyv, egyből tudtam, hogy csak ő játszhatja el a címszerepet" – mondta Illés Gabriella, a darab producere, aki azt is elárulta, hogy Alföldi szinte azonnal igent mondott a szerepre. 

- Robi még sosem játszott mesejátékban és rendkívül lelkes, bár azt zokon vette, hogy a zenés darabban nem kapott egy dalt sem - avatott be a kulisszák mögé a producer.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=6zUGV9JsS4E#t=20

 

 

Forrás: facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancseskaramell.blog.hu/api/trackback/id/tr856853907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása